Producten voor de bombon boloeria (5)

EURO 0,90 PER STUK DUBBELE CONCENTRATIE TOMATEN 400 GR RODOLFIRODOLFI

EURO 0,90 PER STUK DUBBELE CONCENTRATIE TOMATEN 400 GR RODOLFIRODOLFI

De Doppio concentrato van Rodolfi is gemaakt van de roodste tomaten met de hoogste suikerinhoud, ontdaan van een deel van het water en verdampt op lage temperatuur. Hoe hoger de verdampingsgraad van het water, hoe hoger de concentratiegraad van het product. Het is de ideale bondgenoot in de keuken om smaak, kleur en consistentie aan uw bereidingen te geven, van voorgerechten tot hoofdgerechten, maar ook te gebruiken voor kortere bereidingen. VERPAKKINGEN VAN 12 1 STUK = EURO 0,90 PER STUK 1 PALET 84 CARONI VAN 12 STUKS VERVALDATUM 07/2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS
Mondano Barrel Gin - Mondano Barrel Gin

Mondano Barrel Gin - Mondano Barrel Gin

Gin Mondano Barrel is een gin geproduceerd in Italië door PEDRO FERREIRA. Aan het oog lijkt het lichtgoudkleurig. Het boeket van aroma's suggereert houtachtige noten die in balans worden gebracht door scherpe hints van roze peper. Op de tong is het rijk en zacht; de smaak is complex en beslist aanhoudend met een zoete nasmaak van vijgen. Inhoud: 70cl - 40%vol
Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Droog - Millesimato

Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Droog - Millesimato

Kleur: Strogeel met een lichte groenachtige reflectie Neus: Delicate aroma's, fruitige en bloemige noten die doen denken aan rijp exotisch fruit. Smaak: Elegant, met de juiste zachtheid die de lichte zuurheid in balans begeleidt. Opslag en serveren: Flessen moeten worden opgeslagen in een koele, droge omgeving, weg van licht en warmtebronnen. Serveer bij een temperatuur tussen 6-8°C. Een vrij groot tulpvormig glas wordt aanbevolen. Combinaties: Uitstekend na een maaltijd en een perfecte aanvulling voor droge gebakjes, fruittaarten en andere traditionele Italiaanse desserts.
GIN MONDANO

GIN MONDANO

GIN MONDANO
RUM FAROL

RUM FAROL

Geconcipieerd door de inspiratie van de distilleerder, Rum Farol is ontstaan uit de passie voor de nieuwsgierigheid om nieuwe smaakhoren te verkennen. Van exclusieve Portugese productie, is Rum Farol het resultaat van de natuurlijke processen van fermentatie en distillatie van het geperste sap van suikerriet, waarvan het aromatische profiel gegarandeerd is.